JAG HAR BLIVIT "TAGEN"!!!

Tanken är alltså att man ska tipsa om bloggar man besöker dagligen och finner inspirerande....Tack allra käraste MARIAKODEN som "tog" mej...jag sitter här och pyser av stolthet! Trots att jag inte kan lägga in bilder (ännu)...mariakoden är förövrigt min favorit! Puss på dej

Åkej här är då min lista och helst skulle jag vilja lägga ut hela min länklista.... ajj lavv jo all...

Ellas mamma
-Henne är jag sååå glad att jag fann! Hon läser ju fantasy som jag! Fatta att vi småbarnsmammor som läser fantasy är i klar minoritet, vi måste stötta varann! Hon är väl värd ett besök! Kloka tankar om allt möjligt!

Sextiotalsvillan
-Om ni vill se mitt drömboende kan ni ju kika här! Förstå att hon har det perfekta huset, med ursnygg utebelysning till!

Fridas funderingar
-En skönsjungande tjej som (vid det här laget) har all världens recept på olika sätt att tillreda rabarber.....

Barbros blogg
-Det finns inte en duktigare fotograf....inte heller nån som har vackrare trädgård....och i den här bloggen kombineras bägge delarna....kan inte bli bättre! Rydlinge kan lägga ner, vi har ju Barbro!

Annars då?   Jo jag måste ju flagga för Mariakoden, min all-time-favorite.....MARIAKODEN!! Du är bäst!

Nu har vi målat klart, nu ska vi bara montera lite möbler,,och tror ni inte (HA vem är överraskad?!!!)att IKEA-j¤%&/"#¤vlarna hade bonkat sönder vår fina fotpall? Nu måste vi vänta tills nästa vecka innan den blir klar...skit åxå!

Och på onsdag åker jag med mamma till IKEA(igen) den här gången ska vi "valla" min mormor där...det är enbart en barmhärtighets gärning...tro mej....

Torsdag är det RIXfestival i Luleå och FREDAG DÅ...då är det vuxen kvalitetstid....vad tror du Mariakoden?....

Nu snart är den över, datarumsväntan alltså.........kramisar!

Det närmar sej....

Är fortfarande utan "min" dator...så det blir inga bilder ännu, och inte hinner jag surfa runt hos er andra *suckar*...vi får snart storfrämmande från Göteborg, svåger och svägerska med underbara småkillar så då får vi ännu mindre tid.... Vi har längtat efter dem sen i julas! Här ska hinnas med en riktig brakfest till Lulekalaset!! Och allt prat vi ska hinna med! Många sena nätter har vi framför oss! Tända ljus och mys och.....åh vad de är efterlängtade!

Men vi har hunnit med en hel del, flickorna har varit med vid invigningen av Piteås stolta festival, "Pite dansar och ler...."som två av 150 skönsjungande barn. Minsann har lilla S figurerat så ofta i tidningen den sista tiden (Trolltagen och nu Pite Allstar kören) så idag frågade hon om hon var med i tidningen idag med....men så var det inte, (men hon var med på framsidan av Pite-tidningen i Torsdags och inne i tidningen igår så man förstår hur hon tänker:) nej, idag så var hon istället med i RADION, närmare bestämt i P3´s program Planeten som hon och stora S blev intervjuade till i "direktsändning" (jo i TORSDAGSkväll blev de intervjuade, programmet sändes idag, ha! det är tydligen långa ledningar på Sveriges Radio eftersom det tar TVÅ dagar från det att det spelas in tills det "kommer ut" ur radion, eftersom det "direktsänds"....Jag tror att det har stigit lilla S åt huvudet, berömmelsen alltså......hon tror på allvar att hon kommer att både höras och synas i medierna varje dag framöver:))) Det lär ju bli ett abrubt uppvaknande!

Imorgon åker vi äntligen till IKEA och taket är målat klart i datarummet, väggarna ska strykas på en extra gång och SEN kommer det att placeras in fiiiina nya möbler! Längtar så! Men mest längtar jag efter er! Drömmer om ett färdigt datarum som jag kan sitta i timtals i och surfa runt i era alla inspirerande bloggar! kanske hinner titta in i på väg till tvättstugan, dammsugaren eller blomvattningen.....

Jag lovar Maria(koden) jag har inte glömt det där med
beskärningen men det är inte bråttom än, jag hinner innan det är dax!

Och till dej och alla andra vill jag bara säja att jag saknar er! Nu är jag less på att bloggpausa!
KRAMAR OCH PUSSAR PÅ ER!

NU blir det lite bloggpaus...

Tyvärr så är det nu den stora pausen infinner sej.....nu är ALLA saker/möbler utburna ur datarummet och jag är utan min gamla fula jättestora dataskärm. Jag har nog sett min nya, den slimmade platta varianten....men den vilar ännu i sin kartong i väntan på att taket har förvandlats till vitt...så jag tackar för alla fina kommentarer och beklagar att jag inte kunnat besvara dem!

Och du, Maria(koden) jag lovar att jag snart hälsar på inne hos dej med råd(ha ha - råd från mej??)  angående beskärning....vi får väl slå våra (O)kloka huvuden ihop.....och äppelträdet, det är ett MALUS DOMESTICA.... vad det heter på svenska????  ja, det kanske nån av er därute vet?
 
Ha det allra bäst, jag hoppas att jag snart har min egen dator så jag kan skriva/hälsa på hos er!


Vår familj har växt!

Ja, nu var jag lite fyndig...inte så att vi har fått barn eller så, utan vi har köpt en ny växt!  Ett äppelträd minsann, som vi hoppas ska ge oss stora goda ätliga äpplen redan nästa år! Flickorna blev så glada att det blev spontan ringdans runt trädet....dessutom är det ett sånt träd som inte kräver ett till äppelträd i närheten. (Fast våra goa grannar T och E har ett äppelträd ifall det skulle knipa:)

image87(foto:privat)

Solen den försvann, ja, vad kunde man vänta sej, jag har ju semester! Men vi hann med att bada igår i Norrstrandsbadet och vi är inte sysslolösa...datarummet ni vet.....mannen har lovat tror jag att börja där inne idag..vi får väl se....kvällen igår spenderades hos vänner över kaffekoppar och glada skratt, ett recept på en lyckad kväll! Idag tror jag att jag ska baka nåt...vi får väl se, jag har ju semester! Sen, i eftermiddag tar vi bilen till Luleå och den stora nyöppnade butiken ni vet...mest för pappor men kanske finns det nåt för mammor där också!


*HA EN
ALLDELES UNDERBAR SOMMAR/SEMESTER DAG!*



Vi är hemma nu......

Det har varit en lång helg. En lång och underbar Trolltagen helg! Allt har stått still här hemma så det finns en del att hinna ikapp med! Men vilken helg det har varit......igårkväll då det var dags för avsked var båda mina och flickornas ögon blanka...vilka fina nya vänner både barnen och vi har fått! Och vilket väder det har varit! Sol och värme både på klipphällar och i hjärtan!  

image82(foto: bjorn.webblog.se)

Just nu när jag sitter här och summerar intryck vill jag bara ösa superlativer....underbara goa dansare som verkligen tog sej tid för barnen, fantastiskt ordnat, världens härligaste stämning..jag vet inte hur jag ska uttrycka alla känslor som bubblar fram..Vi tog runt 500(!!!!)kort! Helt enormt! Hela släkten, flera goda vänner och lilla S´s bästa vän med familj (tack ni snälla, det betydde så mycket för flickorna att ni kom!) tog sej ut till Storforsen för att titta och det blev bara så....lyckat!  I n g e n t i n g slog fel!



image84(foto:privat) Här är det koppartrollet som försöker fånga kopparprinsessan....


 
Flickorna fick också prata med Tommy Nilsson i många och långa omgångar då de delade omklädningsrum...Eftersom Sofia Jannok var belagd  med sång och talförbud kom istället en annan samisk jojkare, Katarina Rimppi..vilket vemod det ryms i jojk..Jag måste erkänna att det lilla smink jag har haft på mej har runnit blandat med glädjetårar mer än en gång i helgen..



image85(foto:privat) Här sitter fåren(varav två är våra)och ser hur det största Trollet fångat alla prinsessorna....



I sista stund kom flickorna ihåg att ta alla dansares autografer, förståss skrivet i programbladet där deras egna namn stod tryckta tillsammans med alla proffesionella dansares...underbart! Det känns faktiskt tomt att det är över nu...efter en veckas total uppgång i dans och Trolltagen så fick vi plötsligt så mycket tid över...vad ska vi göra av all tid nu när semestern officiellt har inletts? Bada såklart! Och så väntar ju den där IKEAresan runt hörnet..

Och ni som undrar hur det går med datarummet? Ja inte har jag maken hunnit börja måla där inte... Men det kommer! Jag tror att vi åker in till stan och äter lunch på Chiliköket imorgon...vi är ju lediga!
 
Kramar på er allihop, jag ska visa fler bilder sen! (och så ska jag ju hinna runt till er också! )

Tack och åter tack för
alla fina kommentarer  ni lämnar här!



Slänger in några foton i alla hast!


267164-81





Det är så vackert så det gör ont i hjärtat! Jag är så glad att flickorna får vara med! Och vi hade tur med vädret. Det slutade regna lagomt till kostymrepet och efter det var det bara uppehåll och i helgen lovas det riktigt bra väder! Jag hoppas vi ses snart! KRAM!

Ofrivillig bloggpaus

Nu blir det hektiskt de närmsta dagarna...Trolltagen tar allt mer tid och datorn är tillfälligt urkopplad på grund av takmålning.....jag återkommer förhoppningsvis efter helgen med trolltagen rapport och datarums rapport -  ha det bäst till dess!

Frågor.......

Micasa hade några frågor till mej..här kommer både frågorna och svaren....Jag i min tur skickar dem vidare till Lilla My och Vardagslycka......   Lämna gärna en kommentar hos mej om ni hoppar på tåget!



Favoritfärg? Brunt och grönt

Vad hittar du på en regnig sommardag? Städar, hälsar på vänner, lagar god och omständig mat..bakar..LÄSER

Följer du något speciellt på tv nu i sommar? Morden i Midsomer, seeeena program som går mitt i natten som man inte orkar se annars och SKENET BEDRAR varje kväll, älskar engelsk humor!

Favoritsommarblomma/or? buskar faktiskt, annars petunior

Favoritdrink? egengjord sex-on-the-beach...i rätt sällskap är aphjärna gott också!

Favoritdoft? regnvåt varm asfalt

Läser? Michel Conolley dödens stad

Drömresmål? Venedig, Rom ja vad som helst i Italien duger:)

Hur vill du bo? Har redan mitt drömboende...Havet alldeles nära, djur runt knutarna, en å tvärs över gården....fri och stor baksida och snälla och inte många grannar.. älskar mitt hus!


image78(foto privat)
(familjens ende son:))))


Nu är det bara 1 1/2 arbetsdag kvar till semestern! KRAMAR PÅ ER ALLA SEMESTERFIRARE!

Ikväll bakar jag.....

Banankaka! Det är väl ett recept som de allra flesta har? Ni som saknar det och vill ha ha det får väl hojta till...
 
Men alla kanske inte har receptet på den goda lime-krämen som hör till? Med den som topping så slutar det att vara kaka och förvandlas i ett nafs till banan- TÅRTA! Så här kommer receptet på LIME-KRÄM som är tänkt att smöras ut ovanpå kakan (som man då förslagsvis har gjort i en rund springform)

Lime-kräm:
2 dl lätt creme fraiche
1 dl florsocker
1/2 påse kokosflingor
skal och saft av 1 limefrukt

image76(foto: privat)

  



Jag tänkte visa en bild från vår trapp ikväll.


image77foto: privat)


Den turkosa vasen kommer från ASA och är inköpt på Duka i Göteborg för nåt år sedan....De rostfria värmeljushållarna på väggen är från en lokal inredningsbutik.... Vi har fällt in halogen-spotar i hörnen där trappen svänger, för att flickorna ska kunna se i mörkret om  när de får lust att komma smygande till vår säng om natten....


Regnet öser ned ute och det är inte vidare kul att se utomhus bilder...Inte heller blir det bilder från Trolltagen-övningspassen eftersom maken är den som står för markservicen då jag ännu stretar på jobbet....Men nu är det bara t r e dagar kvar och från och med måndag räknar jag med att var "back in buisness". Då har vi avverkat Trolltagen och kanske en IKEA resa väntar runt hörnet...fåtölj, fotpall, skrivbord...hyllor...ahh jag drömmer mej bort....

När tid finns (läs till veckan) tänkte jag mej försöka på ett inspirationskollage...



Tills dess önskar jag er alla GOD KVÄLL och PÅ  ÅTERSEENDE!

Söndag

Jag pustar ut! Det var inget fel på kameran! Det var ett kombinationsfel av fotografen och batteriet... Men eftersom batteriet behövde sej en rejäl laddning och fotografen behövde en kurs i kamera-teknik så fick den vila upp sej här hemma idag.

Tyvärr blev det alltså inga bilder från dagens Trolltagen-pass. Jag bjuder istället på en bild från bröllopet. Av hänsyn till brudparet får ni nöja er med denna:)


image75(foto:privat)


Idag bjöd dagen annars på en angenäm överraskning, min allra gulligaste kusin kom hit med mage och sambo. Det var ett tag sedan så det blev en glad stund med mycket komma-ikapp-prat Kram på er, och vi längtar såå efter att lilla tremänningstjejen ska titta ut, då ska vi frossa i småflicks-saker!



Imorgon går jag in på sista arbetsveckan, endast fyra dagar kvar till semester (ja och Trolltagen genrep och föreställning med för den delen:) .......senare ikväll ska jag surfa runt hos er! *KRAMISAR*


Dagen i korthet....

Dagen idag har innehållit två saker....bröllop och Trolltagen...och just nu är vi lite tagna hela familjen...dagens trolltagen-träning fick mormor och morfar ombesörja för att mannen och jag var i Piteå Stads kyrka på bröllop. (Om kameran är kry imorgon så kanske ni får se bilder!)



image73(foto:Piteå stadsförsamling)




Svägerskan och hennes (numera) man gifte sej och därefter har vi ätit mat på lokal. Döttrarna hade en snäll mormor och morfar som bistod med ett körande både till Luleå och sedan vidare transport till Piteå. God mat har vi ätit men dagen har varit lång, därför blir inlägget kort. Tyvärr verkar kameran ha börjat krångla, vi hoppas att det beror på att batteriet är dåligt... Jag hoppas kunna återkomma med bilder från morgondagens träningspass...

Sov gott alla nya och gamla vänner därute, ni ska veta att jag bär er med mej i mina tankar nästan jämt!

Avtryck.......


image69(foto: privat)



Här har flickorna
satt fotspår i sanden.......Vi packade bilen och körde till Nordens Riviera, Pite Havsbad. Ikväll gjorde det verkligen skäl för namnet, 24 grader i vattnet och gassande sol....bättre än så blir nog aldrig livet...hunden och flickorna simmade tillsammans, vi åt grillad kyckling, fetaost, ostbaguetter och arlas nya färdiga chili-dip.  Härligt!


image70 (foto: privat)

vem behöver åka utomlands?

image71(foto: privat)

Och inte behöver man trängas heller!

image72(foto: Privat)


Soliga varma kramar från ett alldeles underbart sommar-Norrbotten!



Det här är ett exempel på min mans pubertala humor......



Jim Carrey - Watch more free videos


Det händer (rätt ofta faktiskt) att vi skrattar åt samma saker.....och även om just det här kanske inte var det allra roligaste så är det inte helt o-kul heller..... jag sitter just nu och är mest fascinerad av att jag klarade av att åstakomma länken ......*full av förundran*...

Efter att ha gett mannen hans "fifthteen minutes of fame" kanske vi kan gå över till väsentligare saker istället?  Exempelvis på vad jag vill ha till datarummet? (när nu nånsin DET ska bli klart?) Hoppas vi får mer tid till veckan, då SKA vi börja där! Jag har ett såå fint 40 -tals bord från mormor som ska in dit, tillsammans med en härlig fåtölj med fotpall, vad säjs om den här?  


             image68
                                                                                                            
                                          (foto:Ikeas hemsida)















tillsammans med den här.....




image67
                                                                                                                                                                                                                                           

  (foto: även den från Ikeas hemsida, bägge heter Ektorp i klädseln Blekinge Vit)




Ett enkelt skrivbord ska vi också ha och någon hylla på väggen, i övrigt ska det helst inte vara så mycket där, vill ha utrymme! Som det är nu så har datarummet blivit rummet dit vi ställer in saker vi inte har hjärta att slänga vi inte riktigt vet var de egentligen hör hemma...

Nu ska jag sova, som vanligt är jag jätteglad över alla fina kommentarer, jag får ju bara fler och fler nya kompisar!  Det är med pirr i magen jag ser på statistiken att besöken ökat ordentligt....jag trodde på nåt sätt inte att det här skulle bli så stort! Det får mej att undra över vad jag gett mej in på....Krama varandra!

Blandad kompott..

Ikväll är det en sån där kväll...
En het sommarkväll då man är dåsig och lat. Flickorna är trötta av värmen och i ärlighetens namn så är jag också det. Morden i Midsomer hägrar och innan dess ska jag avnjuta en lång dusch i inte alltför varmt vatten...

Mannen är just nu en ängel, han står och städar min hundkladdiga bil...Många kära nos avtryck är det, där bak i kombiutrymmet...På Lördag vankas bröllop då svägerska med blivande man knyter hymens band, innan dess ska döttrarna ha avverkat sina timmar med balett och åter balett inför Trolltagen, det blir en intensiv vecka fram till föreställningen, med många timmars träningspass v a r j e dag!  Tur att pappan går på semester nu, annars hade det aldrig gått! Det sticker i skinnet så där sol-härligt efter många timmars utevistelse idag och det är nog därför jag är så trött, solen är tröttande i stora mängder men härlig, jag njuter!

Ikväll tänkte jag visa nåt inne-ute! (Och vad är då det?) Jo en (inne) bild från favoriten Serholt (dock inte brickbordet denna gång) Denna tavla hänger på vår vägg i hallen, den är så rolig! Alla husen som står där påminner mej om att jag en dag ska bli en stads-böna och bo mitt i smeten, när småbarns- och lantlivs-tiden är över. Sen är värmeljushållarna roliga, husen som "kommer igen" i tavlans mönster...*me like*


image64(foto:privat)




Nästa (ute) bild är av vår finska björk. Jag vet inte om jag nämnt det förr, men jag när en förkärlek till svarta växter (nej jag är varken morbid eller gothare:) Tycker att det blir en sån skön kontrast mot allt sommargrönt med mörka träd och buskar. Jag har också hunnit ha svarta stockrosor men då de är bienna så finns de inte kvar längre...Men jag har djävulsspirea, alltså rödbladig smällspirea och den är vacker som avskärmare och mycket tålig. Har också en Schubert-hägg som först är grön och sen slår om till mörkaste blodrött, näst intill svart...men åter till björken; här är en av trädgårdens stoltheter; min svarta björk!


image65(foto:privat)


nu är snart min kväll vid datorn över...soffan vill ha sällskap och jag är inte nödbedd....tusen tack för alla trevliga kommentarer till mitt förra inlägg.....jag blir ju så glad över att ni kommer hit och "surrar" med mej!

Jag har blivit utmanad! (igen)

.....Av Tinaminastina och Lilla My....



Nämn något som gjorde dej glad igår :  Att våra kära vänner M och V med deras lilla dotter hälsade på

Vad gjorde du kl 08:00 i morse :  Var på jobbet sedan en halvtimme

Vad gjorde du för 15 minuter sedan :  Stod och strykte tvätt

Det sisa du sa högt :  Sssshhh somna nu, det är tidig morgon imorgon(till de två trötta döttrarna som jag läste för)

Det senaste nån sa till dej :  Tänk om tanden faller ned i halsen?!!!(stora S har en mycket lös tand som orsakar en del bekymmer just nu;)

Vad har du druckit idag :  The, vatten ,mjölk, kaffe, iskaffe

Vad var det senaste du åt:  Korvgryta med färskpotatis

Vad var det senaste du köpte :  Kläder från POP till döttrarna

Vad är det för färg på din ytterdörr :  Vit

Vad är det för väder hos dej nu : SOLIGT! Kanonväder och jättevarmt!

Godaste glassmaken :  bläek, äter inte glass om jag inte måste!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet :  tror på ögonblicklig passion och åtrå, riktig kärlek växer fram....

Sover du tungt :  Sover som en död fast vaknar snabbt av ljud från barnen

Drömmer du mardrömmar :  drömmer mycket, jämt, fast mycket sällan mardrömmar....

Trivs du med ditt jobb :  Absolut i vanliga fall, just nu längtar jag mest efter semester.... 

Favoritkläder : 
Klänning, företrädesvis från Nanso....

Favoritlåt just nu :  ÄLSKAR Fronda! låten "Hejdå" annars gillar jag Oh Lauras "release me"

Vad ser du när du tittar åt höger :  hallen och trappen till övervåningen

Vad gör dej glad just nu :  Flickornas medverkan i trolltagen

Vad ska du göra härnäst : Duka fram fika till våra vänner som kommer snart

Höger eller vänsterhänt  :  både och

Humör just nu :  Trött men strålande!

Kläder just nu :  T-shirt och mysbyxor

Sommarplaner : trolltagen, bad, stugan, nåt riktigt vuxenpartaj (Lulekalaset) hinna ta igen tid med alla goa vänner, grilla med vänner....sola

Hur många kuddar sover du med : allt från fem till ingen

Spelar du något instrument : Spelade blockflöjt som barn, är självlärd på piano och kan spela gitarr.

Morgon eller nattmänniska : I vanliga fall morgonmänniska men bloggen har gjort mej till både och (sömn är överskattat!)

Vad är viktigast för dej : Barnens bästa - alltid! Sen kommer ju familj och vänners väl....

Är du kittlig : inte särskilt

Snarkar du : Tyvärr så gör jag visst det

Stjärntecken : Tvilling

Äckligaste insekten : Fjärilar!!blä och åter blä! (fast visst är fåglar åxå insekter? fåglar är värst!!!)

Stökigt eller välstädat :  Alldeles för välstädat..vill man vara dum kan man nog kalla mej pedant..på gott och ont...försöker för flickornas skull att behärska mej...

Längtar du mest efter nu : Bortsett från semester? Ja flickornas framträdanden i Trolltagen och så Lulekalaset! (fast PDOL blir nog bra det med!)

Jag i min tur utmanar Familjen Jensen och Mi Casa




Ikväll bjuder jag på en bild som jag tog i natt....ser ni hur älvorna dansar över vattnet?

image63(foto:privat)

TACK SNÄLLA FÖR ALLA ERA FINA KOMMENTARER
!  Vi ses snart, nu ska jag surfa runt hos er!


Summering av helgen som gått......

Nybliven bloggare som jag är så har jag inte hunnit lära mej att man ska ta med sej kameran ö v e r a l l t.........

Förståss blev den hemma idag, jag som hade tänkt visa er flickornas fantastiska dräkter inför Trolltagen......baciller, får, bokstäver och lilla S ska dessutom dansa ett parnummer med en "lakej". Då ska hon vara prinsessa och sitta på hans ena axel! (' Mamma det är tur att han håller i mej för jag ska sitta med så rak rygg att det är svårt att hålla balansen'.....)Men vi ska repetera många gånger innan dess så jag lovar ska försöka komma ihåg att fotografera nästa gång! Hela nästa helg ska tillbringas i Luleå (igen!)med åtskilliga timmars träning..bara i helgen har de dansat tolv timmar! Jag vill lova att det var trötta tjejer som somnade ovaggade igår kväll..

Jag hann med en snabb runda på Polarn och Pyret, det blev några kjolar, byxor och tröjor som vanligt. Jag vet inte vad det är med mej och Polarn..kan nog säja att jag är en av deras trognaste kunder..Sorgligt nog så börjar stora S vara för stor för deras kläder, storlekarna går bara upp till 152...

Så istället för bilden från helgens repetioner så kommer här min höna Thelma! Hon kommer som jag tidigare sagt ifrån Katarina K...lite avundsjuk blev jag när jag hörde att Sagas kära höna hade en tupp...det vill nog Lisa Thelma också ha! Men jag har ett presentkort liggande, och om det inte blir den där vinröda vasen jag har beställt kanske Thelma får sej en äkta hälft!:)))


image59(foto:privat)



Sen får ni en bild av min underbara snöbollsbuske som snart har blommat över...ville bara föreviga dess vackra blomning innan det var försent!  Näst efter min syren är nog den min favorit i trädgården.

image60(foto:privat)


Våra allra käraste vänner har varit här...det är härligt med sol, gott fika och underbara vänner ute i kvällsolen! Idag har jag så mycket att vara tacksam för, det är lätt att glömma det i regn och blåst och med massor "att göra". Just dessa vänner har vi delat så mycket med, de allra djupaste av sorger men också de allra största gåvorna livet ger, jag är så glad att vi har dem i våra liv! Kramar till er M och V och några extra kramar till er underbara lilla J!



Ha det skönt med det som är kvar av helgen, själv har jag bara två veckor kvar till semestern!

RSS 2.0