OJ!

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Redan söndag
! Och jag som har så mycket kvar att göra!
 
Idag har dagen ägnats åt att förbereda för målningen...det har oljats in altaner både här och där...Sen har vi hunnit med en tur till en utförsäljning i Öjebyn. Jag hade tur och hittade en sån där multi-funktionströja från True North som är vind-vatten avisande.. Normalpriset ligger väl på dryga tusenlappen men den blev min för 350 kronor så det räknar jag som ett kap eftersom det är en sån jag suktat efter länge! Dessutom var den svart så den är inte smutskänslig, precis som jag ville ha den!



Middagen har också intagits på annat håll än i hemma-köket, vi "syndade" och åt på MacDonalds.. vad kunde vi annars göra? Vi har inget köksbord och allt är inplastat...Men vi går bokstavligt talat mot ljusare tider, det furugula är snart ett minne blott (om man inte räknar med alla andra rum:) Nej nu måste jag tvätta, stryka, bada barn och annat som hör söndagskvällar till ~~~kram till er alla där ute!~~~

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Kommentarer
Postat av: Mariakoden

Å vi har åxå ätit på Mc Donalds... Kom hem för en stund sen....
Kram!!

2007-06-17 @ 19:06:23
URL: http://www.mariakoden.blogg.se
Postat av: Lisa

mariakoden..haha, jag hade en "feeling" om att du var där..alltså är jag nog synsk?!Eftersom jag kunde "känna"att du skulle dit!*knasiga jag*KRAM!

2007-06-17 @ 20:25:52
Postat av: Prebenmelisa

Your site is best for specialist! i Like IT!

2009-07-16 @ 11:45:57
URL: http://prebenmelisa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0