Ingen åttaring längre




"Vuxenkalaset" är avklarat och på söndagen var det dags för kompiskalaset. En trixig skattjakt var början och ett dunkande disco var avslutningen. Jag och maken konstaterade att det börjar vara lätt med barnkalas nu. Trots en hel hord av nioåringar som var taggade till tänderna så märkte vi inte av dem. (Javisst, discomusiken hördes mer än lovligt genom taket, men ändå...) Vi konstaterade också att vi hinner precis hämta andan innan det blir det dags för Pellegnillots kompiskalas om nåt år.

Japp, lillaPill har bytt namn. Nu går hon under arbetsnamnet Pellegnillot.
Kärt barn har många namn:)

Hur som haver, en helg med mycket besök är lagd till handlingarna. Nu så väntar ett frisörbesök runt hörnet (imorgon) och förberedelser inför nästa helg.
Linnedukarna från kalasen hänger på tork utomhus och vrålapan, förlåt, jag menar Taco ska ventileras genom småspringande promenader. Jominsann, det är vår i luften även för hundar. Och vår för hundar betyder löptikar. Därav springandet...Vrålapan har energi som en hel fabrik full av duracellkaniner. *suck*.




Pellegnillot


Kommentarer
Postat av: Lina

Ingen rast och ingen ro... :)

Låter som ett lyckat kalas och jag antar att det snart vankas kompiskalas även hos oss. Men de går till att bli mindre i omfång för varje år som går. Nu är det visst endast två bästisar som skall kalasa här. Pust - tycker mamman. :)



Nästa helg ja, så himla trevligt!



Kramelikram



2010-04-19 @ 17:58:50
URL: http://kitchenbloom.blogg.se/
Postat av: sara

rummet ser fint ut:) Gillar verkligen tyget på väggen, ger karaktär och ombonad känsla. Kram

2010-04-19 @ 23:34:08
URL: http://micasasara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0