Lilla S rum
Det lilla gul-gråa krypinet under snedtaket har fräschats upp. Vitmålat tak, nytt golv, nya tapeter och om-målade möbler.

 Den vita lampan med "kulor" är en gammal mässinglampa som vi lackat. (Jag tror jag visat den i sitt ursprungliga skick på bloggen förrut.) Tapeten kommer från DecorMaison och föreställer (nog) New York. Fröken som äger rummet har själv valt:). Svart skulle det vara, och så svart som det blev, kunde vi mötas på halva vägen var.

 Resten av väggarna är vitaste vitt i pärlemor-skimmer. (Allt för att fånga och reflektera ljuset!) På sängen ligger en pläd från Nanso och så sitter det visst en svart Monki där också. Skrivbordsstolen är en repris-fyndad teak-stol som spraymålats svart (såklart!) och blivit klädd med persianpäls.

Skrivbordslampan är en sån fin gammal plåtlampa som vi fann på sommarens första loppis. Då var den grön. Nu är den sprutlackad vit, och blev vår för en ynka tjuga, snacka om fynd! Tavlan på väggen (som tidigare innehöll Hannah Montana) har nu en bit av tapeten i sig. Läckert med motivet som kommer igen på motsatt vägg!

Golvet (som ni inte ser så mycket av här) är ett s.k. "floor-in-a-box" i vitlaserad ek. Ljust, ljusare, ljusast har varit mottot för det här rummet som inte är så stort, men desto trivsammare...

Handtaget till garderoben är en gammal silversked, också den fyndad på reprisen för det ynka priset av en krona(!). Maken har sen böjt och borrat hål i den. Baktill sitter ett vackert handgraverat monogram och även om man inte ser det känns det skönt att veta att någon har älskat och vårdat skeden länge innan den kom i vår ägo:)

Tyget under soffan/sängen döljer en hel del förvaring i form av Polly Pocket (och andra småflicks pryttlar) och kommer från Ikea. Bänken som står där är Ikeas "lack" och har bara fått ben, annars har den också följt med från det "gamla" rummet.

Fåtöljen ("tronen" som lilla S kallade den:) kommer från Lions loppis i våras, i fantastiskt nyskick, och den blev vår för 400 kronor tror jag att det var....Summa summarum har inte rummets "omstylning" kostat särskilt mycket, men känslan därinne har totalt förändrats. Nytt och gammalt i kär förening och personligt och precis som ägarinnan ville ha det. Hon är nöjd och då är föräldrarna nöjda:)

Den svarta lampan har också spraymålats. Från röd till svart och genast passade den bra härinne! Rummets ägarinna skymtar ni i spegeln och röran som pyssel och musiklyssnande med kablar och allt orsakar får ni på köpet:)

Med det önskar jag er alla en fin tisdag, vem vet, kanske ses vi fortare än ni tror?


Kommentarer
Postat av: Malin B

Vad KUL att se inlägg från dig igen! =)

Du har så fiffiga lösningar när det gäller inredning. Personligt och tjusigt.

2010-11-02 @ 21:31:37
URL: http://malinbs.blogg.se/
Postat av: Liza

Så roligt att du "finns" här igen! Har saknat min namne!! :D

Fina bilder och inspirerande inlägg som vanligt!

Hoppas att vi ses snart igen!

KRAAAAAAAAAAAAM!

Liza

2010-11-03 @ 10:18:49
URL: http://vardagslycka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0