Finhelg

Trots en vädermässigt dålig helg har vi haft det varmt och gott. Hjärtevarmt och hjärtegott. Finaste vännen stod för den goda maten och det alltid lika trevliga sällskapet på lördagskvällen och på söndagen hade vi bästa vännerna här på middags-surr. Med Gnillots hemskt hemskt sjuka vinter i färskt minne (har jag nämnt att det var ju inte astma -som vi så otroligt mycket medicinerat mot -det var kikhosta!? ) Dagsjukvården för barn har just nu nått lågvatten nivå hos den här familjen. Men det är en annan historia som jag ska avstå att berätta.

Nå tillbaka till; den "sjuka" vintern som gått, har inte gett oss och bästa vännerna många chanser att ses. Tyvärr! Nu fick vi ta igen lite, lite av den efterlängtade tiden.... Tur att det inte dröjer tills vi ses igen (torsdag!) Och med Gnillots mirakulösa tillfrisknande så kommer jag ihåg hur det är att ha barn och faktiskt få sova. Jo man k a n sova och ha småbarn, även om just jag hade glömt hur man gjorde. Så nu är jag på topp igen, och med en 40års fest i faggorna (Japp - min tur!) så känns det mesta toppen!Bästa vännen som vet att ge mej precis vad jag gillar! Kolla - en thékopp (vad annars?) med en blomma!
Jag tror att jag bara behövde en Theresa-dos så kändes allt så mycket bättre....

Nu går vi in på en stress-stressig vecka. Den enda dagen då vi inte har dans, är imorgon, sen är alla dagar vikta för dans hela maj ut. Phu!

Så med det; fred ut från vita villan!

Ps, lite reklam får man väl göra? Kom till Norrbottens teatern och se föreställningen själva!


(Bilden kommer från föreställningen och heter "I huvudet på Sam")


Kommentarer
Postat av: theresa

Vi längtar tills ni kommer:)Theresa och Bror-Hugo

2011-05-18 @ 22:10:27
URL: http://www.skaggys.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0