Bizzybizzy

Jamenvisst.

 April och maj må vara de mest hektiska månaderna i våra liv.
 PUS på jobbet och ofantliga mängder extrainsatta danspass tar liksom all tid ifrån en. I år ska vi hinna med
f y r a separata dansföreställningar. Varav en där stora S har huvudrollen. Det blir några mil i bil till alla träningspass:) Vi och Bo Kasper då:) (som jag förövrigt älskar)Så nu säjer jag helt enkelt, vi ses när det lugnat sej lite,

L♥VE


Nämen

Självklart är hon där när vi kommer:)
Nu är det bokat. Göteborg here we go!
Och det är dumt att variera sej. Novotel superior all over again. Och nu kan vi längta på allvar!

Annars har helgen inletts på ett alldeles fantastiskt vis. Kärleksmums hos fina Vickan, å tänk att vi aldrig får slut på samtalsämnen:) Inköp av de sista paketen till vår älskade lilla S. I garaget står en ny blänkade röd rostfri cykel. Den allra sista, vi köper till henne. Fullstor i tantmodell och den bästa som affären hade att erbjuda. På söndag släkt-firar vi henne som nybakad 11-åring och när pappan återkommer från Staterna har hon kompis-pyamas party.

Men ikväll sänker sej lugnet. Efter fniss från rummen "ovandär" i natt blir det tyst. För stora S bor i stan i helgen, imorgon möts vi för lite fika på stan men sen ser vi inte henne förrän till kalaset på söndag... så hejs på er!

å ps.....jag VET INTE varför texten blev stor eller svart, och inte ids jag försöka åtgärda det heller:) trevlig helg på er!


Påsklov
Här njuter vi av påsklovet. Och gruvar lite för att bli ensamna. På onsdag åker han, bästa maken.
Till New York.

Det gör inte vi:) Han ska arbeta trans-atlantic så att säga.....
Å hej vad han ska jobba på Madison Square Garden:)))

Å resten av familjen stannar hemma och arbetar på här....

Vi firade en farfar häromkvällen, och fick träffa svåger och svägerska som var uppe över natten från Götet. Alldeles för lite tid, men vi hann samordna sommarens planer i allafall, känns bra att vi inte kör om varann på E4an, utan verkligen hinner ses. Och nu får vi se, kanske överger vi bästa Novotel? Fick rekommendationerna om splitternya Clarion......Känns skönt iallafall att ha nåt att se fram emot. Ännu vågar vi inte lämna landet med Gnillots himla andningsbesvär.... MEN, våren -13? Tja, då åker vi troligtvis iväg!

Men först - bästkusten!


(bilden kommer från Clarion)

Känns fint att längta!

(och på tal om att längta, saknar så det skvätter om det, mina fina, Tea och Ia.
Tjohoo vilken sommar vi ska ha, eller hur?)

PussDet blir inte mer påsk än såhärSvart, vitt, lite silver och lite gult.
 Påskens färger hos oss är desamma som man återfinner här året om.
 Inte särskilt varierat alltså:)

Och jag har funnit min stol. Det är en Spoleto armchair av Ufficio Technico.
 Man kan lugnt påstå att det var ett fynd alltså.

(men noshörningen gäckar mej ännu!)

Nu väntar påsken bara på oss, ledighet i en vecka känns underbart, och i stugan sägs snön ligga kvar. Skoterturer på isen, bastubad och grillat fläsk. Nu menar jag inte att jag ska sola, nä här ska det minsann grillas fläsk. Vanligt hederligt sidfläsk.

Som jag har längtat!

Men än håller vi oss hemmavid. Stora S har tjejmiddag på andra sidan kommunen och vi ska visst vara taxichaffisar. Och så blir det bio. Flera gånger under lovet har jag hört, så kram och hej!Och jag har hört att Påskharen har lagt ägg. I stugan. Minsann i år igen:)


RSS 2.0