våren 2012Det här är jag i vår. Det är inte ens ett önskecollage. Det hänger redan i garderoben.
 Tillsammans med en orange omlottklänning från Åhlens och ett väldigt läckert halsband från MQ
(De rymdes helt enkelt inte i collaget bara:) Jag är Gwynethifierad nästan till överdrift:) Kjolen, tröjan och kavajen kommer från Lindex hyllade kollektion. Helt i min smak, om än inga av dessa kläder är direkt lämpliga på jobbet (men hej, livet består ju av mer än jobb? - eller hur? För min del består våren av många andra trevligheter än jobb, och då passar det här alldeles utmärkt.) Jackan kommer från H&M och jag såg att just nu är den prissänkt från 399:- till 199:-. Fyndläge alltså.....Väskan kommer från Åhlens. Deras andra rottingväska (kasse) är flitigt ombloggad men jag är ju lite mera brun jag...och kassen fanns bara i (plastigt) vitt, orange och svart. Så nej tack till kassen för min del. Men brun, - I like! Sjalen som jag har kommer från Rosebud/Joy, men påminner en hel om denna från MQ. Min har bara lite inslag av rött i sej.  Skorna kommer från Skopunkten och fanns till härligt låga priser. Tillsammans med mina fjolårs heels från Vagabond är det dessa jag kommer att klappra omkring i.
Ja och Lacoste-sneakers också förståss....

Uppdaterad vårgarderob - check!


I mitt hjärta
I mitt hjärta - Tove Admans hjärta.

Ett hus från Arvesund, ljusstakar och tenngroda från Svenskt Tenn och en ack så vacker kalla (från ÖoB:) 
Tillsammans med (människohjärtat) är de sköna att vila ögonen på. Och mina ögon behöver vila just nu (ajabaja Lisa - nu är det dax på allvar att använda nya glasögonen!)

Annars då? Ja, mycket på jobbet och mycket här hemma. Den svarta sonen är fortfarande utflugen och Gnillot håller sej frisk. Det bådar illa, för som det verkar kan han vara boven. Eller delar av orsaken iallafall. Men att hon är frisk är ju viktigast, och då blir valet lätt. Maken sikta på New York och så siktar vi alla på Bästkusten. (Novotel - here we come!:) Och jag vill vårshoppa. Minsann. Här står både skor och väska på inköpslistan. Med ny färg i håret och ny vårfrissa känns det  kul att få uppdatera garderoben lite. Flickornas garderober är omstylade för vår, så nu är det väl min tur?(underbara Novotel -bilden kommer deras hemsida)

Det här blev ett splittrat inlägg. Lite som jag just nu. Nu spurtar livet på i 250. Och jag hänger på så gott det går.
Men stay tuned, man vet aldrig när jag dyker upp igen!

Och ps, världens BÄSTA blogg är igång igen (visserligen sen länge men ändå...), efterlängtad och saknad. Bästa Mia, är äntligen tillbaka med sina fantastiska fotografier och kåserier....ögongodis BIG TIME!


Våryra

En mormor och morfar som kommer hem efter 4 veckor på Teneriffa.
 Gnillot som är frisk.
 En fantastisk lördag med bästa Vickan.
Kinder som fångat solens värme

 Ja, just nu är det fint att vara:)

 Stora S har fått en av huvudrollerna i årets stora dansföreställning. Det pirrar i henne, att få uppträda med tåspetskor...och jag gissar att jag lär grina. I år mer än andra år.

För de är såå fina när de dansar, och nu lär hon ju vara mer än vanligt i blickfånget:)
 Och så vann Loreen.......

Hej fina, om än blåsiga måndag, du inleder en bra vecka!Jo. Det hänger en till Knubbling där numer:) Och jag har nya vårgardiner (I Tangerine, årets färg om man får tro Pantone:) Och jag har rönn- och äppelkvistar. Både här och där. Mest där.


RSS 2.0