Hej på er, ni som fortfarande envisas med att titta in här:)

Hej igen!
Vad roligt att ni fortfarande tittar in här...till denna sorgfälligt uppdaterade blogg som lever på nåder.
Vad vi gör? Ja, vi är oförskämt lyckliga;) Mest lycklig just idag är nog vår äldsta bästa 15åring. Jo vi firar henne på minst 45 000 sätt idag. Ett var bilen hon nu fått. Det andra är körkortet som hon förhoppningsvis ror iland dagen efter min födelsedag. Andra är smycken och kramar, kläder och smink. Ja, hon är ju tonåring:)
 
 
Här sitter vi oftast och äter middag. Det blev ju en fantastisk maj! Helt fantastisk!!
 
Vi har planterat som aldrig förr, det växer och grönskar och äppelträden verkar ha både överlevt och tagit rejäl fart. Vi har bara haft en sorg i trädgården, min syren på stam som jag så noggrant själv drivit upp från liten ynka planta, ja den verkar ha kastat in handduken, eller möjligen löven, för den är död. Den ska dock ersättas med ett äppelträd. Ett körsbärsträd ska också i jorden men sen är vi klara för i år.
 
 I övrigt så har vi inga större planer för i sommar mer än att vi åker till Göteborg så vi missar årets brölloip. Men visst ska vi hinna fira fina J och G innan dess:) Och jag tänker att som så, att plötsligt kommer det ett inlägg om mina fina nya kuddar från Eightmood som vilar i soffan. Eller så inte. Eller de nya ballerinorna jag tofflar omkring i. Eller så inte. Vi får se. Först ska vi hänga med kompisar. Jomenvisst ska vi det.
 
Det är ju sommar!
 
 
puss  å hejs!

Kommentarer
Postat av: Maria at Inredningsvis

Vilket vackert gammalt skåp:) mysigt med gamla antika möbler.

Ha en kanon vecka:)

Hälsn Maria på Inredningsvis

2017-10-10 @ 16:36:35
URL: http://inredningsvis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0