Detta ljus
Planterade vårblommor, Gnillots trampbil, putsade fönster,  vårlökar som spirar och grill-os över kvarteret 

Nu är det väl sommar alldeles strax så säj?


Påsk å annat

Lions loppis bjöd inte på mycket i min smak. En ensam lampa (vad annars?!) följde med hem.
Härliga klotrunda HEMI. Passar så fint ihop med fåtöljen Ida från Swedfurn. Till och med färgen var perfekt.Fin -eller hur?Och nu har vi påsklov. Jag jobbar tisdag och onsdag till veckan sen tar vi påsk igen.
Så nu är det overandout igen från den vita villan.

GLAD PÅSK


blåsigt finväder

Hittar du riktigt lä, ja då är det skönt närapå sommarväder här. Det firade kalasbarnet har lite snuva men klarar sej själv på hemmaplan, annars är allt toppen och vi laddar för en påsk i stugan!Återkommer!


fredagen - världens bästa tio-årings dag

Med en hel arbetsvecka bakom mej kan jag bara konstatera att veckorna mest består av vardag och fredag. Idag firar vi världens finaste lilla storasyster. Lilla S fyller tio år. (Tur att vi fick Gnillot för annars hade vi ju bara haft barn av tvåsiffriga årgångar;) Stora fina lilla S som har det rymligaste och mest förlåtande hjärtat. Som vill så mycket. Som kan så mycket. Som bara ser möjligheter och utmaningar om hörnet. Allra finaste bästa. Idag fyller hon år tillsammans med en stor andel andra svenskar.
Tydligen fyller hon år på sveriges vanligaste födelsedag:)
Nu firar vi ordentligt i dagarna tre så från oss är det nu overandout

Och förresten; Vi saknar er nåt ohyggligt finaste familjen Palo! Vi har hål i våra hjärtan av längtan efter er!
MÅSTE ses,
SNART!!
Frångår principen att inte visa familjemedlemmar...Förhoppningsvis är hon inte riktigt igenkännbar idag, ett helt år senare och helt osminkad:) Så vrålmejkad som hon är här är hon bara till dansuppvisningar. Hon är för liten för att få måla sej annars:)
(Å nä, sur-minen beror inte på att hon hatar att dansa :D, snarare på att hon vet att sommaruppehållet från dansen väntar:D)

Trevlig helg på er allihopen!


Tre fina blommor


.

Jag har följt Evas fina blogg ett långt tag. Ja, faktiskt sen tiden "före" hon öppnade sin webbshop.
 Jag tror det var hennes "teak" i bloggnamnet som gjorde att jag började följa henne från allra första början.

 Jag gillar hennes hem, och jag delar hennes smak och så gillar jag hennes fina illustrationer.
 Mest av allt gillar jag hennes blommor.
Nu äger jag tre själv! Så fina, och de passar så bra där, tillsammans med bäste Borge:)Idag blev en finfin dag!
En härlig vännina delade flera kannor kaffe vid mitt köksbord idag, och så kom posten och med den mina fina blommor....härliga fina onsdag!

Och nähäpp....inget barkbröd idag heller, men väl sirapskakor.....följetongen går vidare:)

Ha en fin lill-lördagskväll!


solen skiner

På kladdiga fönster. Av barkbrödsbakandet blev det nada. Vi rensade och röjde istället. Jag gör ett nytt försök imorgon. Idag bakar vi banankakor, jag och Gnillot och njuter av en vårvarm gård.
Hoppas ni njuter, ni också!Här har jag varit väldigt fiffig. Orden som står på ljuset kommer från den senaste tulpanbukettens omslagspapper. Jag klippte helt sonika loss dem från plasten och "limmade" fast dem på ljuset med lite vatten och diskmedel. Och titta noga, för närmare skrivna ord på tapeter eller väggar än så kommer man inte hos oss. Jag tycker verkligen att väggord är fult. Fint hos andra, kanske, men verkligen inte hos oss!

trevlig tisdag!


Så var det åter helg


Kvistar av äpple, djävulsskpirea och syren står i våra rum. Och så rönn, som här på köksbordet.
Vårlängtan en masse.Ikväll sitter vi som gäster vid ett middagsbord. Lyckliga är vi, för det ska visst serveras Mannerströms surströmmingsfileér! Sen väntar helg och dans i vanlig ordning. Och jag hade tänkt ge mej på att baka barkbröd. Hur det blev med den saken får ni veta på måndag:)

Trevlig helg!


RSS 2.0