allt och inget

Och massor av dans. Hysteriskt stor del av vårt gemensamma liv i den här familjen kretsar kring det just nu. Dans. På längden och tvären. Och den påverkar också stora val som vi kanske väljer att göra framöver. Sakta har det smygit på oss. Och nu gläntar framtiden på en dörr åt oss. Kanske är det nu vi rycker upp bopålarna för att bli stadsbor? Kanske. Men det är inte gjort i en handvändning och det händer inte idag hursomhelst.

Idag däremot, blev sommarens semester till Göteborg färdig-planerad. Och som vi längtar! Kusiner, morbröder, svägerskor och bröder. Farbröder och kusiner. Och hjärtats bästa vän. ♥

Men först ska jag på lokal med jobbet. I regn och rusk. Men vem bryr sej? Nu går familjen på en veckas ledighet och lilla S flyger sin kos. Till Turkiet med en momme och en moppa. Vissa av oss är lätt avundsjuka, andra drar en lättnadens suck och ytterligare andra kommer att sakna och längta. Livet i det lilla och det stora.

Och jag har insett det. The big 4 0 står för dörren om blott 3 veckor och jag krisar inte alls. Nejdå, jag står stadigt i mina val som jag gjort i detta liv och nojas inte en sekund av att bli äldre - det ska bli spännade att se vad som händer på andra sidan fyran och nollan. Och det är där ni hittar mej snart, på andra sidan, fortfarande Lisa - bara lite rynkigare!

                                            

tänk så vackert balett är.....snart ska vi tjejmysa, stora S och jag. Vi har ännu inte sett Black Swan. Men i helgen så är det tänkt att vi ska bänka oss. Jajamen, det ska vi! Vi ses!

Finhelg

Trots en vädermässigt dålig helg har vi haft det varmt och gott. Hjärtevarmt och hjärtegott. Finaste vännen stod för den goda maten och det alltid lika trevliga sällskapet på lördagskvällen och på söndagen hade vi bästa vännerna här på middags-surr. Med Gnillots hemskt hemskt sjuka vinter i färskt minne (har jag nämnt att det var ju inte astma -som vi så otroligt mycket medicinerat mot -det var kikhosta!? ) Dagsjukvården för barn har just nu nått lågvatten nivå hos den här familjen. Men det är en annan historia som jag ska avstå att berätta.

Nå tillbaka till; den "sjuka" vintern som gått, har inte gett oss och bästa vännerna många chanser att ses. Tyvärr! Nu fick vi ta igen lite, lite av den efterlängtade tiden.... Tur att det inte dröjer tills vi ses igen (torsdag!) Och med Gnillots mirakulösa tillfrisknande så kommer jag ihåg hur det är att ha barn och faktiskt få sova. Jo man k a n sova och ha småbarn, även om just jag hade glömt hur man gjorde. Så nu är jag på topp igen, och med en 40års fest i faggorna (Japp - min tur!) så känns det mesta toppen!Bästa vännen som vet att ge mej precis vad jag gillar! Kolla - en thékopp (vad annars?) med en blomma!
Jag tror att jag bara behövde en Theresa-dos så kändes allt så mycket bättre....

Nu går vi in på en stress-stressig vecka. Den enda dagen då vi inte har dans, är imorgon, sen är alla dagar vikta för dans hela maj ut. Phu!

Så med det; fred ut från vita villan!

Ps, lite reklam får man väl göra? Kom till Norrbottens teatern och se föreställningen själva!


(Bilden kommer från föreställningen och heter "I huvudet på Sam")


helg igen

En fullsmäckad helg väntar. Bortabjudning, middagsfrämmande och dans. Sa jag dans? Årets stressigaste tid är här....Stora S har gjort intagningsprov till Christinaskolan. TUR att hon dansat sen förr, för numer är det ingen lek att komma in där. (förr kunde man ju komma in fast man inte dansat alls:) Numer har en oberoende jury på 10 personer filmat dem och plågat(!) dem i tre hela dagar toppat av en läkarkontroll. Hej och hå. Fotspegel liksom. Men hon är kvar. Hon och sju andra tappra. Vi hoppashoppas att det går vägen när rådet beslutar! Antar att jag lär återkomma om detta i slutet av maj. Men nu är det fred ut från vita villan.

trevlig helg!


RSS 2.0