If you build it they will come

Ja vem är det som ska komma?
 
Inläggen på bloggen kanske? :)
 
Det var ett tag sen jag bloggade...och i vanlig ordning har jag inget att skylla på...
Möjligen att jag fått (många!) bästa julklappen(arna)....
 
Det började en sida på nätet som heter Curious Places.
Allvarligt talat vet jag inte hur jag hamnade där, men hamnade där gjorde jag. Om ni inte besökt den rekomenderar jag den innerligt, jag har ägnat många timmar där, för att sen surfa vidare för att söka mer fakta om de spännande platser jag läst om. För så är jag. Jag gillar att veta mer. Att scanna igenom är inte riktigt min grej, nä, ska jag lära mej, så då lär jag mej A L L T som går att hitta. I allafall om det intresserar mej. Och där börjar min historia. Vid det mest magiska trädhus jag sett. The Redmond Treehouse.
 
 
Jag blev helt såld. Magin som denna bild utstrålar är one-of-a-kind. Givetvis ville jag veta mer. Och nu vet jag mer. Jag vet massor. Som att huset (som är en koja som  Steve Rondel, Redmond, Washington byggde till sina barn. Tyvärr hann barnen växa upp, och idag väntar han på att få barnbarn att färdigställa den åt:) Jag vet så mycket mer att jag upptäckte en bok. Eller snarare två, men i den första, den äldsta, finns detta hus.
En makalös bok.
 
Och en likaledes makalös julklapp. (En av många fina, tack till er alla där ute!)
 
En annan anleding till blogg-bortfallet är vårt badrum. Vi har totalrenoverat det. Precis allt har rivits ut, och det har inte varit någon dans på rosor direkt. Innan renoveringen var vårt badrum blått. (Fult blått, varför ska badrum så ofta vara blå? Gärna med båt- och/eller havstema. Bevare mej!) Jag gillar verkligen inte blått. Alls. Eller nånstans. Blå badrum känns omoderna och 80-taliga är kanske fina hos andra. Men inte hos oss. Och jag har ju den där hang-upen på teak. Så därför gjorde jag som vanligt. Började i detaljerna. Med känslan i den skimrande lystern i teak.Så långt visste jag då, där i april när vi började spåna om hur vi ville ha det. Lika viktigt kändes det med detaljerna i övrigt så där i maj beställde vi från Byggfabriken. Hattkrokar, toarullshållare, lampfothållare i keramik och många fler detaljer, men så här så vårt fula badrum ut från början,
 
 
Här har vi börjat riva. Vitmålad furu-inredning med tvättställ till vänster, IFÖ space duschkabin till höger,
 
 
 
Fler fula (blåa) före- bilder.....
Men nu till nåt roligare; Så här ser det ut nu!
 
 
 
 
Vackra tidstypiska krokar från Byggfabriken...
 
 
 
 
 
 
Vackra vattenfallskranen från Svedbergs....
 
 
(med ett 60-tals inspirerat badrum måste jag ju få prova göra en 60tals bild;)
 
 
Här ser ni fina väggen (också redigerad i nåt nytt program, inte det bästa;)
 
Nu orkar jag inte publicera fler bilder:)
Jag åker till min allra finaste med Gnillot. Hon längtar efter J och jag efter hennes mamma!
 
Ses!
 

RSS 2.0