Vardagen är tiden som går......

 
 
 
Hej där ute i oktobermörkret! Har ni det bra? Här är det bara prima liv:)
På bilden ovan ser du min sop-hora......:)))))
 
sorry, kunde inte låta bli...sop-hora....(och ja, jag VET att det inte avstavas, men det blir lite roligare då) hur knasigt namn är inte det på en jättefin blomma?
 
Kastar bara in ett litet inlägg för att säja att NU är badrummet på g. Verkligen på g! Badrumsinredningen från Svedbergs vilar redan i sina kartonger i garaget. Duschpalaset är beställt och där har vi begärt försenad leverans. Det är för mycket teknik i det som kan gå sönder om det förvaras liggande i garaget. Istället kommer det lagomt till Piteå Golv har avslutat sitt arbete. Vecka 47-48 är det så dags för mej att ha karlar i blåställ här igen:)). Och det blir några stycken, vvs som ska göras om helt fodrar sin karl, all ny el som ska dras fodrar en, och så då golv och mattläggaren.... men till jul, DÅ ska här bubblas/ångas/masseras:)
 
 
(Bild från Arrow, men detta är det palats vi beställt!)
 
Så har vi hela helgen framför oss, och sen väntar blott tre arbetsdagar innan jag också tar höstlov med flickorna, men först ska vi köpa en toalettstol:) och äta fredagsmiddag på restaurang, så tjing tjing!

RSS 2.0