Det är nåt visst med män i mustasch

 
Det är nåt visst med män i mustasch? eller hur? Särskilt de man får i födelsedags present:)
Sen kan det hända att man får andra presenter, bara en vecka senare, `bara´ för att man firar porslinsbröllop....
 
Japp. Kärare än nånsin, 3 fantastiska och driftiga döttrar rikare, lite gråare och lite rynkigare. Nån äktenskapskris har vi aldrig haft. Jag tror att det beror på att vi lyssnar in varann. Och ger varandra utrymme att vara individer.
Och att vi väljer varann, om och om igen.
Och på makens vägnar tackar jag er alla som gratulerat oss på facebook!
 
Nu återgår jag till sol och smek och kramar.
Vi har ju en den finaste av alla 15åringar här hemma, med bil, körkort och alldeles färskt konfirmerad. Hon är tillbörligen uppvaktad med juveler och matservis.
 
Och bästkusten är blott 3 veckor bort. En vecka på hotell, och två nätter tillsammans med bästa Ia, lycka i stort format!
- Tänk, att just vi bor på den bästa platsen, i det finaste huset? Att vi kan känna så efter ett helt varv av tankar Att stora S körkort till fina mopedbilen gör att vi kan bo här, på lagomt avstånd från storstadens larm och (bajs)fabrikens äckliga lukt.
Ja tänkt. Vi har det så bra, nu tar hon sej dit hon vill, och vi behöver inte vara chaufförer.
Fint så.
 

Hej på er, ni som fortfarande envisas med att titta in här:)

Hej igen!
Vad roligt att ni fortfarande tittar in här...till denna sorgfälligt uppdaterade blogg som lever på nåder.
Vad vi gör? Ja, vi är oförskämt lyckliga;) Mest lycklig just idag är nog vår äldsta bästa 15åring. Jo vi firar henne på minst 45 000 sätt idag. Ett var bilen hon nu fått. Det andra är körkortet som hon förhoppningsvis ror iland dagen efter min födelsedag. Andra är smycken och kramar, kläder och smink. Ja, hon är ju tonåring:)
 
 
Här sitter vi oftast och äter middag. Det blev ju en fantastisk maj! Helt fantastisk!!
 
Vi har planterat som aldrig förr, det växer och grönskar och äppelträden verkar ha både överlevt och tagit rejäl fart. Vi har bara haft en sorg i trädgården, min syren på stam som jag så noggrant själv drivit upp från liten ynka planta, ja den verkar ha kastat in handduken, eller möjligen löven, för den är död. Den ska dock ersättas med ett äppelträd. Ett körsbärsträd ska också i jorden men sen är vi klara för i år.
 
 I övrigt så har vi inga större planer för i sommar mer än att vi åker till Göteborg så vi missar årets brölloip. Men visst ska vi hinna fira fina J och G innan dess:) Och jag tänker att som så, att plötsligt kommer det ett inlägg om mina fina nya kuddar från Eightmood som vilar i soffan. Eller så inte. Eller de nya ballerinorna jag tofflar omkring i. Eller så inte. Vi får se. Först ska vi hänga med kompisar. Jomenvisst ska vi det.
 
Det är ju sommar!
 
 
puss  å hejs!

RSS 2.0