Kyliga dagar


Ännu en helg som vi lägger till handlingarna. Bästa Lule-familjen har varit här, deras och våra flickor har fnissat och varit på disco. Stora S och J har satt i löshår (helhår!) och vad jag förstår var de discots självklara pinglor....

Lilla S och E bjöd på show här hemma efter discot och vi vuxna har haft tid att prata och skratta. Det gör gott för själen att få träffas. Kylan har oss alla i ett fast grepp. Ett fast grepp har maken haft om snöslungan också.... nu är det vinter på riktigt, vare sej jag vill eller inte. Lillan har en tand och äter som en häst. Ja, eller snarare som en ponny men ni vet vad jag menar:)

Söndagen hade jag den stora turen att få spendera ihop med min finaste väninna. Livets allvar och glädjeämmen kan man lufta hur ofta som helst. Jag är så glad att hon finns där, och jag liksom "bunkrar saknad" efter henne när vi inte ses nog ofta:) Att vi dessutom tillhör samma skrå ger allting en extra dimension, input från flera håll är aldrig fel. Lilla S var på bio-kalas och då passade jag på att slå två flugor i en smäll.......

Idag är en ny vecka, jag har inget planerat, förutom att stora S ska till tandspecialisten imorrn. En trolig tandställning väntar runt hörnet och det är den, som nu ska kollas av den kunnige stockholms--övertandläkaren-besöker-bara-norrbotten-en-gång-per-år...Ibland undrar man hur det är i det här landet.....han kommer alltså bara hit en gång per år till norrbotten....det gäller att inte missa tiden då:)

Jag har bokat flickornas andra gris-spruta. 24 februari sticks det i armarna igen. Känns bra att få det överstökat, ingen knorr för oss tack!

Nu väntar måndagens göromål tvätt, hundpromenader, dammsug och strykning...fullt upp med andra ord!

Kram å hej!



men vänta; ett sms ramlade just in....min"nya" fina vän med triss i töser vill visst ses....

JIPPI!


Kommentarer
Postat av: lotta tipsar

Jag tipsar om mjuka popcorn och böcker om EQ



Ha en fin dag



vilken härlig blogg

2010-02-02 @ 10:33:38
URL: http://www.popcornmannenpoppe.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0