Mitt-i-veckan-hej!

 
Ack så mycket lektyr och så lite tid....underbara bekymmer....
Men högarna är fina de med att vila ögonen på:)
 
Nåja, ikväll blixt-visitar jag hos fina väninnan, sen ett föräldramöte.
 
Puss♣

Trevlig helg!

 
 
 
Ah, jag hade ju iiiiiiinga prints på väggarna sen förr;)
[*visslar och håller fingrarna i kors*]
 
Nämendetvarjusåhäratt......
Posten har gett ut en limited edition av Lovisa Burfitt och jag tänkte "varför inte?"
 
Bästa med den: vi använder upp den helt enkelt om vi lessnar:)
 
Nu åker maken på jobbresa igen och vi får ta hand om varann, vi flickor. Kramar framför smart TVn hela helgen. Förutom resturangande, dansade och shopping då. Och förresten så hade stora S körtelfeber. Great. Eller inte. Men hon är på benen och i skolan i allafall.
 
så tjingtjing!

Einstein eller kanske Strindberg?

 
Det gapar tomt här:)))
 
Ett annat sommarfynd.
Denna man (som bevisligen är helt urblåst:) kommer från Ingrid Glas.
Han var (förutom väldigt smutsig) väldigt billig men helt felfri (säj den karl som är det? -förutom min då:))
Och faktiskt så fick han mitt hjärta att klappa lite snabbare. Och stackars ensamma Lisa fick en vän att resonera med när hon har långtråkigt:) Jag menar, en felfri karl för en tia?
 
Annars så är det fullt tempo nu. Påfyllda garderober och höststylat både inne och ute. Skönt att vara i fas med tiden för omväxlings skull. Fast min tvätt, den torkar så fint där ute än..
Och så tomater då....
 
Vilken hiskelig mängd tomater vi fick i år.
Jomantackar!
Och så når min fjortismusiksmak upp på nya pinsamma höjder;) lite skämmigt, men mina spotifylistor har en hel del prenumerater så jag är i allafall inte ensam;)
 
Sist men inte minst längtar vi till ett dop. Ludwig ska blötas på lilla huvudknoppen! Fint att längta till!
 
SES!!

Kanske fyndet med stort F

 
Den här Paprika skålen gav jag 10 kronor för.
 
Tio
 
Det anser jag vara fyndläge numero uno 
Jag ska vara ärlig. När jag såg den hos Röda Krysset visste jag inte vad det var. Jo, jag såg att det var en Uppsala-Ekeby på stämpeln, men jag visste inte att den hett eftertraktade Paprika-serien fanns i skålar också. (Och tydligen inte den som lämnade in den heller;)
 
Men lite googlade gav vid handen att det är just en Paprika skål i mellanstorlek. Det roliga är att jag inte plockade upp den för att det var en UE utan för att jag tyckte den var så fin. Och jag har länge tittat efter de fina Paprika vaserna men de är allt som oftast så dyra (säkert för att fler än jag gillar dem:) Och nu har jag en skål alltså. I kanonskick! Med de lämnar jag er igen, jag har en mor och far som just återvänt från Portugal och vill umgås. Så, vi ses, om inte förr så senare!
 
/L

Några av sommarens loppade fynd

 
 
Jag har inte loppisletat i samma utsträckning som jag brukar i sommar.
Några fynd har jag gjort, varav ett må vara fynd med stort F.
(Mer om det i ett annat inlägg)
Krukan och lampfoten på bilden ovan klassas nog inte som fynd, men de liksom talade till mej där de stod, övergivna bland annan bråte.
Det bästa med dem är, att eftersom de var så billiga, så behöver jag inte skämmas om jag får lust att lämna dem till nån slags välgörenhetsförsäljning:)
 
Idag är vi hemma, stora S och Gnillot och jag. Stora S har dubbelsidig öroninflammation OCH halsfluss. En eventuell körtelfeber misstänks också. Gnillot hon, hon har bara öroninflammation;) Men imorgon tror jag att jag befinner mej på arbetet igen. Jag tackar pencellinets uppfinnare samt de icke-resistenta basilluskerna.... Var kommer att hända när det inte fungerar längre?
Det vill jag inte tänka på idag.
 
Nä idag bakar vi äppelkakor så det stänker om det. Vårt lilla äppelträd har överträffat sej själv med råge, många många äpplen har det blivit, och en stor del är skalade och skurna i frysen med tanke på kommande vinter men många ligger på köksbänken också. Så med en doft av äpplen lämnar jag er, kram!

I mitt nya sovrum bor Edison

Hej där!
Long time no see eller hur det nu var?
 
 
 
Här är mitt "nya" sovrum. Josef Franks underbara krysantemer, nymålat VITT tak, nya SMART-tvn (mer en dator än en tv faktiskt eftersom vi kan se alla playkanaler på den och spela in i själva tvn.
Ibland älskar jag bara teknik som förenklar vardagen!
 
Och så Edison då.
 
När vi fick överta vitrinskåpet från min mormor så flyttade mitt sängbord upp på vindan. Därför hade jag ingenstans att ha min sänglampa (och jag som läser så mycket!) Men vem vill skruva i Josef Frank liksom? Lösningen blev en hängande lampa. Tove Admans Edison. Och jag är kär......
Och förresten, vart tror ni att vi spenderar fredagsmyset? Alla fem?
Jo i sovrummet:)
 
 Här och här kan ni se hur sovrummet såg ut tidigare. (och mormors byrå är kvar)
 
Annars då? Ja vi jobbar på, fibern är klar, bergvärmen likså och nästa helg börjar vi nog rycka i badrummet. Spännande. Och så tittar vi på resor.....I november bokar vi en solresa! Och härmed skickar vi ut en inbjudan; Tea, hur var det? Visst skulle ni följa?;)
 
Och i vanlig ordning är alla dagar vikta för dansträning. Blott fredag och måndag är obokade. Men då är det som det ska! Ett hus fullt av kompisar och liv, bizzy vardag och kärlek. Livet är gott. Och en (mar)ia som snart landar på norrländsk mark igen. Ibland kommer det fina saker ur tråkiga omständigheter och jag har inte alls brutit ihop som jag brukar när hon lämnar mej, jag vet ju att vi ses snart! Så med lätt hjärta kan jag låta bli bloggen igen, det händer allt för mycket av det roliga slaget just nu!
 
Kram och på återseende!
 

RSS 2.0