stoltaste mamman...Jag har världens finaste barn. Och make.

 Ibland svämmar det liksom bara över....Just nu bubblar lyckokänslorna både hit och dit. (Och Gnillots näsa bubblar, men det är en annan historia:) Stora S har just knutit igen säcken som innehöll den alldeles första egna huvudrollen. Här är hon som Datamonstret, en roll hon glänste i. Fantastiskt bra dansat! En liten fanclub bildades snabbt bland de minsta dansarna och mer än en kamera förevigade henne tillsammans med ett litet glatt fan:)

Vill du läsa repotaget? Här finns det.

Lilla S strålade som konståkare i Irinas suveräna koreografi.
 Ännu en minnesvärd föreställning att lägga i samlingen av magiska ögonblick.

Att sen båda flickorna har läshuvud och är mycket duktiga i skolan är också en härlig sak att få höra på vårens utvecklingssamtal. Fast kanske det viktigaste ändå är att de är fina kamrater, som vågar säja ifrån på ett schysst sätt när nåt inte står rätt till.
Jo idag är jag lite mer än vanligt kär i min fina familj♥

Och ikväll väntar konsert i kyrkan. Lilla S ska spela på den blanka flygeln. Jag och Gnillot får dock avstå, en feber kommer och går och har hållit oss på hemmaplan denna vecka. Inte mej emot, nu är hon ju faktiskt bara-helt-vanligt-sjuk. Jag har varit på jobbet 11 veckor i sträck (!) så vad gör då en vecka här hemma? Och till helgen är vi framme vid näst sista föreställningen för i år. Jakten på Makten på Norrbottens Teatern. Intresserad?
Här beställer du biljett:)

Vår i sikteDet är fantastiskt när våren ruskar liv i trädgården.
 Jag kan utan skryt säja att jag har gröna händer. Jo jag har det.
Och trotsar Jante i samma andetag när jag säjer så. 
Visserligen har mitt trädgårdsintresse gått i vågor under alla år vi bott här i huset men, det har aldrig sinat.
 I år ska vi ta tag i det sorgligt försummade jordgubbslandet. Pallkragar har införskaffats och plantorna vi har, ska få efterträdas av sina egna avkommor skott. Jag köper aldrig lökar, utan envisas med att spara de blommande lökväxter jag köpt till påsk och gräva ut dem. Än har ingen dött för mej utan vi har blommande påskliljor, pärlhyacinter och narcisser. Och så den där julrosen. Tänka sej. Till och med den blommar i år. Och årets julros? Ja den väntar på att bli utplanterad den med.

Annars gillar jag mest det ätbara i trädgården. Jag tycker om att flickorna kan plocka sej händerna fulla av solvarma bär. Vildhallon, blåbär (både vilda och tama:) krusbär, smultron och jordgubbar.
 Det är sommar för oss.

Annars bjöd helgen på dans på längden och tvären. Och två huvudroller till. Stora S ska förutom stenåldersman visst gestalta både polis och egyptier:) i föreställning två.  Intresserad av av att se? Här bokar du biljett. Men det bästa av allt var att jag fick träffa mesta bästa älskade Tea .(Pöss på dej snyggo!!)  Åh vad vi har o-pratat! Men det behövs inte mycket, nu har vi styrt upp dejtandet framöver! Juni lovar gott! Synd bara att inte Elin var på plats, tror att lilla S saknat henne lika mycket som jag saknat hennes mor:)  Maken och lilla S har åkt och fiskat tillsammans med Stefan, själv beger jag mej mot tvättstugan och tvätten som doftar underbart efter att ha torkat ute. Och med det säjer jag ajö. Jag tänker återgå till att vara pinsam. Tommy Körberg rullar runt på Spotify här på söndagskvisten.
Pinsam var ordet.

"vad LYSSNAR du på???" undrade stora S


Min sköna namne....
Fick en skalle av min make. (den bästa maken av alla!)
 Min skalle kanske, eftersom den gapar tom?
 Nä, inte alls:) Lisa Larssons flowerpot från Gustavsberg. Kommer från fina Karin på Hem ljuva hem.
 Varför den skulle kunna vara min? Jo hektiska maj är inte över än.

 Alldeles för många saker att hålla i minnet, här måste jag lovorda Iphonens kalender. Om den inte plingade stup i ett om vad som bör kommas ihåg så vet jag inte hur jag hade fått ihop allt. Fem dansuppvisningar kräver tio scenkläder.
Pling! i mobilen......

Jag skrev visst fel, vi har fem dansuppvisningar. Fyra kvar.... Och ikväll väntas kvällsjobb, imorgon åker jag på roligheter hos en kollega och så ska 20 kvadratmeter ved travas. På lördag kliver vi genom dörrarna på Dansmagasinet (klarögda?) klockan åtta på morgonen och åker inte därifrån förrän klockan 6 på kvällen.
Helgrep varde ditt namn

Ovanpå det strösslar du besök av fina återfunna vänner från Gammelstad så har du vår helg förpackad och klar!

så kram, på er alla!


RSS 2.0