Förra årets sista julklapp

Eller årets första?

Ja därom tvista di lärde....
Här är den ialla fall. Ljusstaken från Georg Jensen som maken fick i julklapp.

Annars knogar livet på. Jag har fått mycket gjort på jobbet av viktigare art, så jag har fått känna mej nyttig.
(Och glad! Det är så ROLIGT att jobba igen!!!)

Idag på onsdagen gick vi på sportlovsledigt och slalombackar, bio, restaurang och filmmys är inplanerat. Ett besök med fika ska vi också hinna med på ett av våra nya favoritställen också. Bad och lekland har vi däremot hoppat över helt. I dessa magsjuke- och influensatider tar vi det säkra före det osäkra.
Vi undviker de värsta smittställena helt:)
Och jag läser....VILKEN bra bok!!!!
(Ni som såg "Mannen under trappan" på SVT kan nog känna igen vissa delar, men den här boken är såå otroligt mycket bättre!Och så dessa böcker om det antika Rom.....jag återkommer alltid till dem....Här är en ny variant, en bok om Cicero skriven av hans slav Tiro. Läsvärd och tänkvärd om en storhets uppgång och fall. Och om den dolda agendan därbakom. Jag lär mej om retorik och djupdyker i historia igen. Lycka!

Med det säjer jag ajö!


Kommentarer
Postat av: Liza

Se där, fick han vänta på leveransen din man också! Jag fick min GJ förra veckan... men bättre sent än aldrig. Ljusstaken är ju så fin i sin enkelhet!

Kraaaaaaaaaam!

Liza

2011-03-09 @ 17:18:20
URL: http://vardagslycka.blogg.se/
Postat av: Zun

Hej där!

Jag gör inte mina smycken i silverlera, utan använder silverplåt. Det blir ju därför inte "kupad form" som om man använder lera, men det är klart att det går även om den blir platt och jämntjock (man kan iofs bocka den så att den buktar på framsidan). Förstår du hur jag menar? Du får höra av dig igen om det fortfarande är intressant.Ha det gott!

/Zun

2011-03-14 @ 18:55:53
URL: http://zunderbar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0