Och idag är det tisdag





Vi har redan en spegel i hallen. Vi behövde inte spegla oss ytterligare.... men så passade den så fint där....så spegeln följde mej hem från återvinningsmarknaden efter att jag och maken lunchat på restaurangi fredags.
Men nu var det ju tisdag. Tisdag är ju jazzdagen...och hur var det? Var inte tisdagar Åhlensdagar? I mitt fall betyder det inhandling av en ram till en illustration. Så hopp å hej, vi ses!


Kommentarer
Postat av: MICHAELA I AUSTRALIEN

men gud vad jobbigt! Hur mar hon? har hon alltid en sond?kan hon ata normalt alls? annars blir det ju svart senare i livet att vanjas vid att ata fast foda. det blir val en ond cirkel. stackars lillan. vad stark du ar!



Jag vill inte va en snygg mamma (typ snygg for att ha barn) som om man egentligen brukar vara ful nar man ar mamma. jag vill bara vara snygg. darav ogillar jag uttrycket MILF. vada, har man forlorat sin sexighet och kvinnlighet for att man ar mamma och att det endast ar ett undantag om en kille skulle vilja ligga med en? nej, sant gillar jag inte.... haha. dock sa kanske mina bristningar och det faktum att jag delar sang med en 2aring (bara for att jag anser att barn ska sova med sina foraldrar plus att det ar saaaaaa mycisgt (och jag vill dubblkolla latt att hon lever pa natterna)... om det nu vore sa att jag faktiskt traffade kandidater for framtida pojkvansmaterial (jag ar ju knappast ute i svangen. de fa ganger jag har barnvakt gar jag liksom pa tjejmiddag) haha

2011-09-20 @ 23:46:46
URL: http://swedish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0