Vardagen är tiden som går......

 
 
 
Hej där ute i oktobermörkret! Har ni det bra? Här är det bara prima liv:)
På bilden ovan ser du min sop-hora......:)))))
 
sorry, kunde inte låta bli...sop-hora....(och ja, jag VET att det inte avstavas, men det blir lite roligare då) hur knasigt namn är inte det på en jättefin blomma?
 
Kastar bara in ett litet inlägg för att säja att NU är badrummet på g. Verkligen på g! Badrumsinredningen från Svedbergs vilar redan i sina kartonger i garaget. Duschpalaset är beställt och där har vi begärt försenad leverans. Det är för mycket teknik i det som kan gå sönder om det förvaras liggande i garaget. Istället kommer det lagomt till Piteå Golv har avslutat sitt arbete. Vecka 47-48 är det så dags för mej att ha karlar i blåställ här igen:)). Och det blir några stycken, vvs som ska göras om helt fodrar sin karl, all ny el som ska dras fodrar en, och så då golv och mattläggaren.... men till jul, DÅ ska här bubblas/ångas/masseras:)
 
 
(Bild från Arrow, men detta är det palats vi beställt!)
 
Så har vi hela helgen framför oss, och sen väntar blott tre arbetsdagar innan jag också tar höstlov med flickorna, men först ska vi köpa en toalettstol:) och äta fredagsmiddag på restaurang, så tjing tjing!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Men tack, vad glad jag blev!!

~Ingrid

2012-11-04 @ 18:51:23
URL: http://livetibyn.blogg.se
Postat av: Ingrid

Godkväll, ja ljusstaken är köpt på Handplockat. Visst är den fin!

~Ingrid

2012-11-15 @ 22:38:16
Postat av: Ingrid igen...

Den kostar 279 kr, glömde skriva det...

2012-11-15 @ 22:59:31
Postat av: Mia

Sååå fint det kommer att bli!!! Ser med spänning fram emot att få se resultatet!! =) I nya huset grejas det också för fullt med badrummet. Tur maken är elektriker så slipper vi boka in en av alla de där hantverkarna som måste komma i alla fall ;) I dag har de gjutit färdigt bottenplattan. I morgon lägger maken värmeslingorna och sedan ska det flytspacklas efter det. Och ikväll river han ner det sista av köket också för på onsdag kommer golvsliparen så då måste allt vara utröjt i hela huset... liiite mkt just nu känner jag allt! =)
Ha det gott vännen!
Kram Mia
(fd Sextiotalsvillan)

2012-11-19 @ 22:17:28
URL: http://vinklarochvrar.blogspot.com
Postat av: Emma

Vet inte alls om det här är något som intresserar dig men det är värt ett försök. Jag är flickvän till David som var aktuell i media i våras (tv4,aftonbladet osv) och håller nu på med en insamling så att han kan få träffa sin riktiga mamma för första gången på snart 21 år.

Det spelar ingen roll om du bara vill skänka 1 krona eller 10, allting gör skillnad. Om hela stockholm skulle kunna avge 1 krona vore han redan påväg nu. Vore iallafall supergulligt om du vill hjälpa till att ge min pojkvän världens finaste julklapp.

http://eemmaaj.blogg.se/2012/december/skank-en-gava.html#comment

Där finner du länken till inlägget med mer information och även kontaktuppgifter.

Kram Emma

2012-12-06 @ 21:25:10
URL: http://eemmaaj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0