Det är läskigt att blogga

Visst har jag sagt det? RIKTIGT läskigt. Jag menar att jag ser hur statistiken ökar men det blir inte fler kommentarer.....Så många som hälsar på mej och jag vet inte vem en bråkdel är. Jag börjar bli ett ansikte för en hel del människor därute......Och på den lokala köpmarknaden kan det blir ett och annat "hej - det är ju du, Lisa?!!"......."Jag har nog sett vad du skrivit".......OOOOOOOPPS!!!! tänker då genast lilla jag, vad har jag nu skrivit då ???? Och så börjar jag rannsaka mej själv....Jag har väl inte skrivit nåt dumt.?......eller alltför personligt.?.....

Jag gillar mainstreamvissa lägen och bloggande är en sån sak som gärna får vara det, mainstream alltså, lite lagomt av allt, inte alltför personligt och djupt. Sånt sparar jag till privata samtal.
Jag önskar inte ta del av privata samtal på nätet heller. Privat är Privat. 

Men inredning gillar jag! Allra gulligaste bästa Gunilla skickade ett mejl......Hon har Pukeberg lampan som jag vill ha! Jag har sagt det förr, men vi behöver knappt nån annan affär i den här delen av landet...Hon har ju ALLT jag vill ha *suckar och sneglar i den tomma börsen*. Jag har ju lovat att inte handla....utlandsresan är blott sju månader bort....sparasparaspara....

Annars så lyser han upp min kväll............
Åkej, lätt fjortisvarning, men ingen städar så bra ihop som jag och Fronda....Och faktiskt, man är aldrig äldre än man känner sej....så, jag är väl knappt arton då? Hej T, vännen, nu ropar jag på dej: Visst förtjänar vi lite mammatid ihop med Fronda? 


Här får ni en bild på nåt jag tycker är riktigt läskigt......huuuuu vad otäckt!




(bild från expressen.se)


Nä, jag tillhör INTE hans beundrarskara - tvärtom! Vi har en slapstick på jobbet, och hade jag en scanner skulle ni få se den......den är världens bästa, en alien står i ett ökenlandskap och säjer till en människa (en man) "Vi har kommit för att rädda mänskligheten" Mannen svarar förvånat; "Åh, har ni kommit för att hämta Ernst Kirschsteiger?" Så sant. Rädda mänskligheten.

Med detta ovanligt o-snälla inlägg önskar jag en Trevlig Helg, och snälla, försök att inte bita nån i helgen!


Kommentarer
Postat av: Karin

Ja, jag vet att många tycker det är trist att inte få kommentarer. Och det är klart det är kul att man kommenterar men gläds åt statistiken, att många läser din blogg. För det är ju det som är det roliga. Kram!

2008-01-17 @ 21:19:06
URL: http://hemochliv.blogg.se
Postat av: Karin

Vad du är smart! Jag behåller plasten på ha ha!! Kram!!

2008-01-17 @ 21:28:16
URL: http://hemochliv.blogg.se
Postat av: Ellasmamma

Det viktiga är ju att skriva det man vill och kan stå för, sedan kan ju andra tycka vad de vill. Jag tycker om din blogg och ditt sätt att skriva, så fortsätt med det.
Kram

2008-01-17 @ 22:29:55
URL: http://ellasmamma.blogspot.com/
Postat av: m a r i a k o d e n

Heja heja.....
Gillar din blogg!
Helt lagomt personlig!!!

Kram!

2008-01-17 @ 23:15:13
URL: http://www.mariakoden.blogg.se
Postat av: Maria

Håller med om att det är lite läskigt med bloggande, men hoppas att man inte blir avskräckt...

2008-01-17 @ 23:42:56
URL: http://jagblommar.blogspot.com
Postat av: Fridasfunderingar

Jag kan till viss del hålla med. Därav mitt inlägg förra veckan kring det där med kommentarer kontra antalet unika besökare.
Konstigt det där!
De "regelbundna" vet man ju ungefär hur många de är så att man inte skriver varje gång tycker jag är försåeligt.Men när det skevar rejält numerärt så blir man fundersam. Jag har aldrig råkat ut än för det där "är det du som är Fridasfunderingar" annat än från folk som "känner mig". Får se om det någonsin kommer att inträffa?

Ha en fin kväll!

Kram!

2008-01-17 @ 23:53:35
URL: http://fridasfunderingar.blogg.se
Postat av: Liza

Har också funderat på det där - många fler besökare - men få som ger sig tillkänna!!
Vi går blogga på med "lagom" personliga inlägg!
Ha en trevlig helg!
KRAM!

2008-01-18 @ 11:50:30
URL: http://vardagslycka.blogg.se
Postat av: MO

Jag håller med, lagom är bäst...Min mamma sa att hon för första gången suttit o plöjt genom min blogg i helgen,då blev jag med lite nervig...vad har jag skrivit, men så kom jag på...jag är ganska lagom, skriver inte illa om någon eller prackar på mina åsikter för mycket, nej jag är lite lagom....ha en bra helg, kram

2008-01-18 @ 12:50:18
URL: http://www.medaljongen.blogg.se
Postat av: /B

Den lampan är jättefin!
Trevlig helg,
/B

2008-01-18 @ 19:44:05
URL: http://lyckligagatans.blogg.se
Postat av: Hilajn

Instämmer. För privat vill jag varken skriva eller läsa. *s* jag kan ta hand om honom åt er.... Ernst alltså:)

2008-01-19 @ 10:53:06
URL: http://hilajns.blogg.se
Postat av: TA

Hej!

JOOOOOOOOO!!!!! Vi förtjänar något roligt, typ i stil med att supa skallen av oss och hoppa på dansgolvet ;-) Är hyfsat trött på mitt tråkiga liv just nu, det har varit mycket på jobbet och jag får inte till någon mysig hemma-atmosfär hur jag än bär mig åt!!!!!!!!!!!!!!!!! Hittar inga förnsterlampor jag vill ha, eller prydnadssaker heller för den delen, får helt enkelt inte iihop det alls! Vill bara vila hjärnan och slappa och ha det kul. När ska vi???????? Första helgen i februari kanske?

Kom gärna förbi hos oss om ni kan idag!

KRAMISAR

2008-01-19 @ 11:23:51
Postat av: Malinbayard

Det är MYCKET roligare när folk som läser skriver ett litet "hej, hej" tycker jag!!!
En gång i min ungdom "drömde" jag om att bli krönikör. *fniss* Men nu kan man ju se bloggen som rena rama krönkan och vips kommer samma känslor som du har: VEM tusan läser utan att lämna det minsta avtryck? Jag skulle helst vilja ha bloggandet "för mig själv" och mina "bloggisar", ett bloggliv helt enklelt. Ja, ja... Hur som helst lovar jag och svär på att jag inte ska bita någon i helgen. *fniss*

2008-01-19 @ 21:16:25
URL: http://malinbayard.blogg.se
Postat av: Barbro

Jag har också blandade känslor inför bloggandet... kände länge att jag verkligen ville använda bloggen för att kunna skriva om sådant som känns angeläget på ett personligt plan men har nu slutat med det... och för att hålla mig "på mattan" kommer jag nog att styra in det mer och mer på trädgård, mitt största intresse vid sidan av skrivandet i sig... Du har en fin blogg som det är roligt att ta del av, keep up! kramar

2008-01-20 @ 22:22:52
URL: http://www.barbros.blogg.se
Postat av: Maria

hahaha... kan inte sluta skratta... en sån affisch hade jag också gärna haft! :)

Och känner igen det där med att besöksstatistiken ökar, men inte kommentarerna... lite läskigt.

Kramen

2008-01-21 @ 22:06:42
URL: http://sextiotalsvillan.blogspot.com/
Postat av: Hanna-Sofia

Håller med fullt ut, det är roligt att få kommentarer och respons på det man skriver.

Men jag måste erkänna att jag gillar Ernst, bara man får honom portionerad i lagoma doser.

2008-02-01 @ 04:39:25
URL: http://www.nancyandi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0