Fördelen med att fylla år del 1


Det är att man får fler sittplatser.Böckerna som står där är givetvis Gnillots. Alltså de vi lånar på biblioteket.
Hennes egna är i hennes rum. Men soffan är perfekt för en liten som är sugen på en bok.
Eller för en mellanstor att sitta och viska hemlisar på med en kompis.

Soffan är en present från fina svärföräldrarna. I love it!


Semesterfeeling
Semestern är påbörjad och vi har kanonväder. Jag har avverkat den årliga tandläkarkontrollen (med beröm godkänt:) Imorgon vaccinerar vi Stora S med Gardasil men sen är allt oplanerat. Ja, förutom den där veckan på västkusten då. Den är planerad i detalj. Och gissa om vi längtar! Hotellnätter, fin-umgänge, sevärdheter kryddat med liite shopping....

 Men här hemma är det lugnt. Jag finner ro i att vi har det "som vi vill". Både ute och inne, och jag kommer på mej med att inte ivra efter annat. Skönt, om än lite ovant. Fina vännerna gav oss deras finaste växthus och nu är det på plats. Med tomater och allt. Finare växthus finns inte. Tacksamheten när jag ser det känner inga gränser!  Så snart maken målat klart ska ni få se det.

Inne i vardagsrummet har möblerna åkt runt en hel del. Matsalsbordet har flyttat upp. Med ett stort kök och ett jättestort köksbord behövs inget bord i vardagsrummet. Vi sitter ju ändå alltid i köket eftersom vi sällan har få middagsgäster.såhär ser det ut nu. Som det var tidigare hamnade man alldeles för nära TVn. Sen vi köpte ny större TV insåg vi att det inte gick att ha den möbleringen vi hade. Lösningen blev så här alltså....Fungerar super och vardagsrummet känns så mycket luftigare.

Nu tänker jag ägna mej åt annat. Exempelvis nakna småflickor som vill öva på pottan mest hela dagarna. Hämtpizza och filmkväll väntar, maken är på arbetsresa så vi är bara tjejer här hemma.

Om nu nån mot förmodan inte vet vad de ska läsa så kommer två tips här. Om ni bara ska läsa två böcker i sommar så är det dem. Missa inte!

Angelogi och Udda verklighet

ses!


På andra sidan
Hej på er, skickar några hälsningar till er, såhär från medelåldern. Än så länge ser det bra ut.
Jag har blivit kungligt firad. Och alla presenter har visst inte ens kommit än.
 Och så har jag ju kompisnatten att se fram emot.....(å hej vad det ska bli kul!!!!)

 vem sa att vägen mot 50 var trist?

Ja inte var det jag iallafall!
Närapå grattis

Mitt i förberedelser och annat. Grattis till mej. 40 fina år har jag befunnit mej mitt på den gröna planeten.
Jag hoppas på många fler:)

Blott tre arbetsdagar bort är den sex veckor långa semestern.

 Blott tre dagar bort är inträdet i den officiella medelåldern. Jag längtar! De som krisar, vad tror de, att de över natten blir gamla? Mindre värda att älska? Att livet tar slut? Ålderdom och sjukdom? Eller är det så att det är då vi tar oss tid att blicka både framåt och bakåt? Ångra val vi borde gjort eller inte gjort?  Jag krisar iallafall inte. Jag älskar min man och de barn han skänkt mej både idag och på söndag, efter att jag fyllt 4 0....Och det är ju ändå dem som räknas.
 Min familj. 
På lördag firar vi iallafal familjärt.
(men hepp!, många blir vi visst ändå!)
Och i juli firar vi stort med kompisar. Utan barn:) Barhuveafton-jamenvisst!
 Underbara chokladblomman som står vid en av våra (6!) uteplatser....
Fantastisk oansenlig liten blomma som doftar underbart..
Tålig är den också! Rekommenderas varmt!


RSS 2.0