Nästan klart......

Stora S´ rum är nästan färdigt.

Om man bortser från att fönster och dörrfoder bara är grundmålade och väntar på varmare väder för att målas klart, och att glödlamporna å spegeln inte hunnit komma upp än...Visst har hon ett härligt stoort rum? Här kan ni också skymta "hennes" jättebalkong med underbar kvälls-sol och vattnet som rinner alldeles på vår baksida. Visst sa jag att vi ska måla fönstrena klart? Dock ska vi inte ha fönsterbrädor....nej, maken vi har satt halogen spotar i taket ovanför varje fönster och ska ha lameller.
Lameller faller inte snyggt om man har fönsterbrädor..........Ikeas hängstol......Jag vet inte om den går att köpa längre? Byrån har vi köpt på Myrorna för en femtiolapp. En liten, men stadig en med massiva lådor. Inget Ikea-rappel här inte :) Tre varv med färgen och nya handtag så blev den perfekt!
Det lilla "bordet" som står bakom stolen är faktiskt en golvlampa. och det rosa på väggen är favoriten nr 1 här hemma....En vägglampa med Hannah Montana..........Minns ni installationen av insatsen som maken fick betala i blod för?
Här är den. En attans effektiv rackare från Keddy. "Vedbunken" tycker jag är världens finaste, den har en lokal smed gjort så fina fötter till, av en gammal vattenberedare. Fin i sitt oputsade skick, och rymlig! (Den är faktiskt i koppar även om det inte går att se:) Sen syns bokstäverna som stora och lilla S fick av allra bästa vännen.....Tjocktv kräver stadiga bänkar. Framför den står den ständigt använda pyssel-lådan. Skönt att kunna samla allt på ett ställe......"Flickan" som hänger från taket är en ballerina som stora S fick i examenspresent ett år. Passande till en balett-dansade tös eller hur?Sminkbordet aka skrivbordet från Ikea. Dock har vi inte hängt upp glödlamps-ramperna och spegeln ännu.
 Men nånting måste vi väl ha kvar att göra???

Ikväll ska vi titta på kanalsim och umgås med gamla och nyfunna vänner. Imorgon hänger stora S´på låset till Bio 3an. Hannah Montana filmen har ju premär............
På söndag är vi där igen.....då med lilla S´kalas....fast då står Bolt på menyn...
Annars är helgen full, resten av övervåningen ska ju bli klar!!

Så med detta önskar jag er alla er Trevlig Valborg!!

Kommentarer
Postat av: Maria

Hej där! Nu var det längesedan... Har inte haft ork att titta på en dator eller kika på de sista inläggen på Sextiotalsvillan på tid och evighet känns det som. Inspirationen till att fortsätta blogga har väl inte riktigt kommit tillbaka, men tankarna om att man kanske bara ska lägga ut ett inlägg och känna lite hur det känns har väl ploppat upp emellanåt... Får se hur det blir!Var tvungen att lämna några rader hos dig när jag läste dina söta kommentarer! En stor anledning till att jag slutade med bloggen var att jag mådde så dåligt... pga att jag är gravid... och vi är beräknade till den 16:e juli =) Så här går vi med våra magar i vädret, du och jag. Vänner som aldrig träffats men ändå känns det som om vi känner varandra så väl! Nu mår jag ju bättre igen och det kanske är därför som lusten och inspirationen börjar komma åter!Hoppas att du och familjen mår bra!

Trevlig valborg!

Massor av kramar

2009-04-30 @ 11:42:10
URL: http://sextiotalsvillan.blogspot.com
Postat av: Malin B

Tack för titten i detta fina, mysiga och härliga rum. Självklart måste man ha lite "småfix" kvar! ;)

2009-05-01 @ 14:54:39
URL: http://malinbayard.blogg.se/
Postat av: m a r i a k o d e n

Åh, så fint så fint så fint så fiiiint!!!=)Hoppas ni har det bra! Ha en uuunderbar helg!

Själv kommer jag att jobba hela helgen så nu är det nog dags att gå å lägga mig.Kram o gonatt!!

2009-05-01 @ 23:08:44
URL: http://mariakoden.blogg.se/
Postat av: EVA

Vilket underbart rum !!! Man blir avundsjuk...hihi !Hoppas allt är väl med dig ! Här rullar det på som vanligt och jag har mest bara varit ute i solen...hihi !

***

KRAAAM EVA2009-05-06 @ 10:06:59
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se/
Postat av: HUSnrNIO

Vad fint ni gjort pch vilket stort och härlgit rum att bo i. Vedbunken var jättefin. Ha en trevlig söndag.

2009-05-10 @ 00:53:18
URL: http://hilajns.blogg.se/
Postat av: Ellasmamma

Vilken fin tapet ni har satt i hennes rum, den gör sig verkligen mot resten. Supermysigt rum har hon fått, blir nästan inspirerad att ta tag i Ellas rum, men förmodligen går det över innnan jag hinner upp på övervåningen.

2009-05-12 @ 23:12:26
URL: http://ellasmamma.blogspot.com/
Postat av: Karin

Vad fint ni gjort! Skönt att ha det gjort innan bebisen kommer!

2009-05-20 @ 11:17:53
URL: http://hemochliv.blogg.se/
Postat av: Vicke

Tack för titten och såååååå fiiiiint det var i hennes nya fina rum . Underbart :DKram

2009-05-24 @ 21:43:53
URL: http://vickes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0